Maska chladiče se sítem pro vozy Škoda Felicia č.v.100 251

Výrobce: Fa Topplast, Lázně Libverda 207, 46362 Hejnice, tel. 482322550

Technický popis

Maska chladiče je určena pro vozy Škoda Felicia do r.v.98 a její modifikace. Je vyrobena vakuovou technologií tvarového lisování umělých hmot z materiálu ABS. Tím je zaručena kvalita a dlouhá životnost výrobku. Lze jej povrchově upravit do barvy vozu.

Výrobek lze namontovat svépomocí podle pokynů v montážním návodu. Výrobce neodpovídá za škody způsobené špatnou, nebo nekvalitní montáží. Odbornou montáž v České republice provádí výrobce.

 

Návod k montáži

Nejprve masku nastříkáme do požadované barvy, přiložíme síto a do příchytek postupně vyvrtáme otvory D 3mm v okách síta a sešroubujeme. Pak demontujeme původní masku chladiče. Dále upravíme "kryt pro chladič vodní": v rozích oddělíme horní vodorovnou část krytu a vyjmeme ji.

Masku chladiče montujeme shodným postupem jako původní masku chladiče. Při zpětné montáži je nutné označit a vyvrtat krajní otvory na spojení masky s blatníkem.

 

Upozornění

V případě poškození výrobku je možný vznik ostrých hran nebo výčnělků a proto je nutná jeho okamžitá demontáž, nebo výměna. Rozsah poškození konzultujte s výrobcem.

 

Obsah:

1 ks maska chladiče
6 ks šroub F3913
1 ks síto

 

Výrobek je shodný s typem schváleným MDČR pod číslem  schválení 1657.