Kryty prahů pro vozy Volkswagen VENTO

Výrobce:
Fa TOPPLAST,  Lázně Libverda 207, 46362 Hejnice, tel/fax 482322550/428322825

Technický popis
Kryty prahů jsou určeny pro vozy Volkswagen VENTO. Jsou vyrobeny vakuovou technologií  tvarového lisování umělých hmot z materiálu ABS. Tím je  zaručena kvalita výrobku a dlouhá životnost.
Kryty zlepší estetiku Vašeho vozu. Chrání prahy proti  mechanickému poškození odletujícími kameny, proto není  potřeba montovat zástěrky předních kol (nelze montovat  kryty a originální zástěrky předních kol společně).  Kryty lze povrchově upravit do barvy vozu.
Odbornou montáž v České republice provádí výrobce.


Návod k montáži
Prahy na vozidle řádně očistíme a odmastíme. Na  vnitřní hranu krytu (v místech styku s prahem) naneseme  přiměřenou vrstvu tmelu EGOSILIKON 300 OXIM. Kryt  přiložíme na práh a vhodným způsobem zajistíme v poloze.
V zadní části krytu vložíme příchytku za lem prahu  a současně s krytem provrtáme dva otvory o průměru 3 mm  (nepoškodit lem prahu) a spojíme dvěma šrouby F 3.9x9.5  a v přední části krytu tento úkon opakujeme. Shodným  způsobem připevníme i druhý kryt, otřeme přebytečný tmel  a ponecháme vozidlo v klidu po dobu vytvrdnutí tmelu  (24 hodin).


Obsah:                   1 ks kryt prahu levý
                                1 ks kryt prahu pravý
                                4 ks příchytka
                                8 ks šroub F 3.9x9.5
 Výrobek je shodný s typem schváleným MDSČR pod číslem  schválení 1657.

Přejeme Vám spokojenost s výrobky firmy T O P P L A S T.