Kryty prahů pro vozy SEAT č.v. 335100
pro vozy Ibiza 3dveřová a Cordoba 2dveřová


Výrobce:
Fa TOPPLAST, Lázně Libverda 207, 463 62 Hejnice, tel. 482322550, fax 482322825


Technický popis
Kryty prahů jsou určeny pro vozy SEAT Ibiza a Cordoba  a jejich modifikace. Jsou vyrobeny vakuovou technologií  tvarového lisování umělých hmot z materiálu ABS. Tím je  zaručena kvalita výrobku a dlouhá životnost.
Kryty zlepší estetiku Vašeho vozu. Chrání prahy proti  mechanickému poškození odletujícími kameny, proto není  potřeba montovat zástěrky předních kol (nelze montovat  kryty a originální zástěrky předních kol společně).  Kryty lze povrchově upravit do barvy vozu.
Odbornou montáž v České republice provádí výrobce.


Návod k montáži
Prahy na vozidle řádně očistíme a odmastíme. Na  vnitřní hranu krytu (v místech styku s prahem) naneseme  přiměřenou vrstvu tmelu EGOSILICON 300 OXIM. Kryt  přiložíme na práh a vhodným způsobem zajistíme v poloze.  V zadní části krytu vložíme příchytku za lem prahu  a současně s krytem provrtáme dva otvory o průměru 3 mm  (nepoškodit lem prahu) a spojíme dvěma šrouby F 3.9x13  a v přední části krytu provrtáme jeden otvor do  plastového podběhu (nepoškodit lem prahu) a spojíme  šroubem F 3.9x13. Shodným způsobem připevníme i druhý  kryt, otřeme přebytečný tmel a ponecháme vozidlo v klidu  po dobu vytvrdnutí tmelu (24 hodin).


Upozornění
V případě poškození výrobku je možný vznik ostrých  hran nebo výčnělků a proto je nutná jeho okamžitá  výměna, nebo demontáž. Rozsah poškození konzultujte  s výrobcem.

 Obsah:            1 ks kryt prahu levý
                         1 ks kryt prahu pravý
                         2 ks příchytka
                         6 ks šroub F 3.9x13

 Výrobek je shodný s typem schváleným MDSČR pod číslem  schválení 1657.

Přejeme Vám spokojenost s výrobky firmy   T O P P L A S T.