Kryty prahů pro vozy Volkswagen GOLF 4
č.v. 336100 pro pětidveřovou karoserii
č.v. 336101 pro třídveřovou karoserii

Výrobce:
Fa TOPPLAST, Lázně Libverda 207, 46362 Hejnice, tel/fax 482322550/482322825

Technický popis

Kryty prahů jsou určeny pro vozy Volkswagen GOLF 4 a jeho modifikace. Jsou vyrobeny vakuovou technologií tvarového lisování umělých hmot z materiálů ABS. Tím je zaručena kvalita výrobku a dlouhá životnost.
Kryty zlepší estetiku Vašeho vozu. Chrání prahy proti mechanickému poškození odletujícími kameny, proto není potřeba montovat zástěrky předních kol (nelze montovat kryty a originální zástěrky přeních kol společně).
Kryty lze povrchově upravit do barvy vozu.
Odbornou montáž v České republice provádí výrobce.

Návod k montáži

Prahy na vozidle i kryty řádně očistíme a odmastíme. Vnitřní hranu krytu (v místech styku s prahem) zdrsníme, řádně očistíme, odmastíme a naneseme přiměřenou vrstvu tmelu EGOSILIKON 300 OXIM. Kryt přiložíme na práh a vhodným způsobem zajistíme v poloze. V zadní části krytu provrtáme otvor o průměru 3 mm až do plastového podběhu (nepoškodit lem prahu) a spojíme šroubem F 3,9x13. V přední části krytu tento úkon opakujeme. Shodným způsobem připevníme i druhý kryt, otřeme přebytečný tmel a ponecháme vozidlo v klidu po dobu vytvrdnutí tmelu (24 hodin).

Upozornění

V případě poškození výrobku je možný vznik ostrých hran nebo výčnělků a proto je nutná jeho okamžitá výměna nebo demontáž. Rozsah poškození konzultujte s výrobcem.

                   Obsah:      1 ks kryt prahu levý
                                      1 ks kryt prahu pravý
                                      4 ks šroub F 3,9x13

Výrobek je shodný s typem schváleným MDSČR pod číslem 1657.

Přejeme Vám spokojenost v výrobky firmy   T OP P L A S T .