Lemy blatníků pro vozy VW GOLF 4 č.v. 336221

Výrobce:
Fa TOPPLAST, Lázně Libverda 207, 46362 Hejnice, tel/fax 482 322 550/482 322 825

Technický popis

Lemy blatníků jsou určeny pro vozy Volkswagen GOLF 4. Jsou vyrobeny vakuovou technologií tvarového lisování umělých hmot z materiálů ABS. Tím je zaručena kvalita výrobku a dlouhá životnost.
Lemy chrání hrany blatníků před mechanickým poškozením odletujícími kameny, zlepší estetiku Vašeho vozu.
Lemy lze povrchově upravit do barvy vozu.
Doporučujeme montovat lemy společně s kryty prahů č.v. 336100 (nebo 336101).
Odbornou montáž v České republice provádí výrobce.

Návod k montáži

Montáž zadních lemů: hranu blatníku řádně očistíme a odmastíme. Na vnitřní hranu lemu u každé příchytky naneseme silnější vrstvu tmelu EGOSILICON 300 OXIM. Lem přiložíme na okraj blatníku. Postupně u každé příchytky napružíme, zahákneme za hranu blatníku a usadíme. Přebytečný tmel otřeme.
Montáž předních lemů: nejprve uvolníme šrouby připevňující plastový podběh ke hraně blatníku. Hranu blatníku řádně očistíme a odmastíme. Na vnitřní hranu lemu u každé příchytky naneseme silnější vrstvu tmelu EGOSILICON 300 OXIM. Lem přiložíme na okraj blatníku a příchytky zasuneme pod hlavy uvolněných šroubů. Postupně u každé příchytky lem napružíme a dotáhneme šroub. Přebytečný tmel otřeme.
Pak necháme vozidlo v klidu po dobu vytvrdnutí tmelu (24 hodin).

Upozornění

V případě poškození výrobku je možný vznik ostrých hran nebo výčnělků a proto je nutná jeho okamžitá výměna nebo demontáž. Rozsah poškození konzultujte s výrobcem.

Výrobek je shodný s typem schváleným MDSČR pod číslem 1657.

Přejeme Vám spokojenost v výrobky firmy   T OP P L A S T .