Kryty prahů pro vozy Škoda  FABIA č.v. 338 101

Výrobce:
Fa TOPPLAST, Lázně Libverda 207, 46362 Hejnice, tel/fax 482322550/482322825


Technický popis
Kryty prahů jsou určeny pro vozy Škoda Fabia  a jejich modifikace. Jsou určeny k montáži společně s Lemy blatníků 338 221. Jsou vyrobeny vakuovou technologií  tvarového lisování umělých hmot z materiálu ABS. Tím je  zaručena kvalita výrobku a dlouhá životnost.
 Kryty zlepší estetiku Vašeho vozu. Chrání prahy proti  mechanickému poškození odletujícími kameny, proto není  potřeba montovat zástěrky předních kol (nelze montovat  kryty a originální zástěrky předních kol společně).  Kryty lze povrchově upravit do barvy vozu.
 Odbornou montáž v České republice provádí výrobce.


Návod k montáži
Prahy na vozidle řádně očistíme a odmastíme. Na  vnitřní hranu krytu (v místech styku s prahem) naneseme  přiměřenou vrstvu tmelu EGOSILICON 300 OXIM. Kryt  přiložíme na práh a vhodným způsobem zajistíme v poloze. Přední část krytu provrtáme současně s plastovým podběhem a spojíme šroubem F 3.9x13. Stejným postupem zajistíme zadní část prahu (nepoškodit lem prahu). Druhý kryt připevníme shodným způsobem, otřeme přebytečný tmel. Po montáži  ponecháme vozidlo v klidu při teplotě +5 až +40°C  po dobu vytvrdnutí  tmelu (24 hodin).

Upozornění

V případě poškození výrobku je možný vznik ostrých  hran nebo výčnělků a proto je nutná jeho okamžitá  výměna, nebo demontáž. Rozsah poškození konzultujte s výrobcem.
          Obsah:      1 ks kryt prahu levý
                             1 ks kryt prahu pravý
                             4 ks šroub F 3.9x13


Výrobek je shodný s typem schváleným MDČR pod číslem  schválení 1657.

Přejeme Vám spokojenost s výroky firmy TOPPLAST.