Kryty prahů pro vozy RENAULT   Thalia   č.v. 341100

Výrobce:
Fa TOPPLAST, Lázně Libverda 207, 463 62 Hejnice, tel. 482 322 550, fax 482 322 825

Technický popis
Kryty prahů jsou určeny pro vozy RENAULT Thalia. Jsou vyrobeny vakuovou technologií  tvarového lisování umělých hmot z materiálu ABS. Tím je  zaručena kvalita výrobku a dlouhá životnost.
Kryty zlepší estetiku Vašeho vozu. Chrání prahy proti  mechanickému poškození odletujícími kameny, proto není  potřeba montovat zástěrky předních kol (nelze montovat  kryty a originální zástěrky předních kol společně).  Kryty lze povrchově upravit do barvy vozu.
Odbornou montáž v České republice provádí výrobce.


Návod k montáži
Prahy na vozidle řádně očistíme a odmastíme. Na  vnitřní hranu krytu (v místech styku s prahem) naneseme  přiměřenou vrstvu tmelu EGOSILICON 300 OXIM. Kryt  přiložíme na práh a vhodným způsobem zajistíme v poloze.  V zadní části krytu vložíme příchytku za lem prahu  a současně s krytem provrtáme dva otvory o průměru 3 mm  (nepoškodit lem prahu) a spojíme dvěma šrouby F 3.9x13  a v přední části krytu provrtáme jeden otvor do  plastového podběhu (nepoškodit lem prahu) a spojíme  šroubem F 3.9x13. Shodným způsobem připevníme i druhý  kryt, otřeme přebytečný tmel a ponecháme vozidlo v klidu  po dobu vytvrdnutí tmelu (24 hodin).


Upozornění
V případě poškození výrobku je možný vznik ostrých  hran nebo výčnělků a proto je nutná jeho okamžitá  výměna, nebo demontáž. Rozsah poškození konzultujte  s výrobcem.

 Obsah:            1 ks kryt prahu levý
                         1 ks kryt prahu pravý
                         2 ks příchytka
                         6 ks šroub F 3.9x13

 Výrobek je shodný s typem schváleným MDSČR pod číslem  schválení 1657.

Přejeme Vám spokojenost s výrobky firmy   T O P P L A S T.