Lemy blatníku pro vozy Škoda Yeti, č. v. 346 220

Výrobce:
Fa TOPPLAST, Lázně Libverda 207, 463 62 Hejnice, tel. 482322550

Technický popis

Lemy blatníku jsou určeny pro vozy ŠKODA Yeti. Jsou vyrobeny vakuovou technologií tvarového lisování umělých hmot z materiálu ABS. Tím je zaručena kvalita výrobku a dlouhá životnost.
Lemy zlepší estetiku Vašeho vozu. Chrání karoserii proti mechanickému poškození odletujícími kameny. Lemy lze povrchové upravit do barvy vozu.
Odbornou montáž v České republice provádí výrobce.

Návod k montáži

Nejprve si vyzkoušíme nasazení všech dílu na vozidlo a prohlédneme si místa dotyku s karoserií. Lepené plochy řádně očistíme a odmastíme. Po obvodu lemu naneseme přiměřenou dávku tmelu a díl přesně přiložíme na své místo na vozidle již vyzkoušeným postupem. Pokud se někde díl odtahuje od karoserie připevníme jej lepicí páskou. Otřeme přebytečný tmel a ponecháme vozidlo v klidu po dobu vytvrdnutí tmelu (24 hodin) při teplotě +5 až +40°C. K úplnému vyzrání a maximální pevnosti tmelu dojde za 5 až 10 dní.

Údržba

Lakovaný povrch udržujeme prostředky na údržbu lakovaných částí karoserie, nelakovaný povrch udržujeme prostředky na plasty.

Upozornění

Nenalakované lemy jsou náchylné na poškození při potřísnění palivem. Při tankování dbejte proto zvýšené opatrnosti, aby se palivo (hlavně benzín) nedostalo na neošetřený plast.
Pokud jsou na vozidle namontovány přední zástěrky, musíme je s lemy vzájemně přizpůsobit. V případě poškození výrobku je možný vznik ostrých hran, nebo výčnělků a proto je nutná jeho okamžitá  demontáž, nebo výměna. Rozsah poškození konzultujte s výrobcem.

Obsah:1 ks - Levý Přední lem
           1 ks - Pravý Přední lem
           2 ks - Levý Zadní lem (na blatník a dveře)
           2 ks - Pravý Zadní lem (na blatník a dveře)


Výrobek je shodný s typem schváleným MDSČR pod číslem schválení 1657.

Přejeme Vám spokojenost s výrobky firmy TOPPLAST.